Zoeken naar colorbel

 
colorbel
 
Veiligheidsglas Prins Glas B.V. Exclusiviteit en vakmanschap in glas.
Dankzij dit prachtige materiaal bent u in staat een spannende wedstrijd squash of tennis te volgen zonder het gevaar van rond vliegende projectielen. Emalit of Colorbel is vlakglas met een ondoorzichtige email-laag die aan 1 zijde van het glas via een thermisch proces harding op het oppervlak wordt aangebracht.
kogelwerend glas
Glaszetters en glasmonteurs met het GBO Vakcertificaat glasspecialisten.nl.
Ons werkgebied omvat de Krimpenerwaard en de gebieden rondom Dordrecht en Rotterdam. Van Herk Glas levert en plaatst alle soorten glas, waaronder isolatieglas, floatglas, draadglas, gelaagd glas, figuurglas, glas in lood, gekleurde beglazing volgens het colorbel'-principe, kogelwerend glas en brandwerend glas.
slotenmaker nijmegen
Colorbel glaspaneel verrassend kleureffect Wieringer Glas.
Overigens zijn Colorbel glaspanelen als isolatie of sandwichpaneel goed te combineren met Trespa of een aluminium plaat. Colorbel heeft geen rasterpunten en overal een gelijke laagdikte, we noemen dit volvlak geëmailleerd glas. Het email wordt door middel van een thermische behandeling op een hoge temperatuur aangebracht, waardoor het niet verkleurt.
colorbel glas
New Glass Tech.
Het gamma Colorbel CM borstweringen is beschikbaar in enkele en dubbele beglazingen in een grote verscheidenheid aan kleuren, speciaal ontworpen om een ideale harmonie te verkrijgen tussen de doorzichtbeglazingen en borstweringen. Gamma beglazingen met een zachte coating die warmte-isolerend en maximaal zonwerend zijn en bovendien een neutrale esthetiek hebben. Emalit Colorbel kleuren.
voorzetramen
Colorbel gecoat glas in diverse kleuren Glashandel Glaspunt. icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-cat-
Blank of getint floatglas of Stopsol zonwerend glas met een ondoorzichtige emaillaag die aan één zijde via een thermisch proces volledige harding of thermische versterking op het hele oppervlak wordt aangebracht. Colorbel borstweringen zijn verkrijgbaar in monolithisch glas, maar kunnen ook worden geleverd in dubbele beglazingen of in samengestelde isolerende panelen.
SEO
Geëmailleerd glazen keuken achterwand Emalit of Colorbel glas Keukenachterwanden.
Algemene informatie glazen keuken achterwanden. Inmeet en montage service keuken achterwanden. Enkel glas of draadglas. Geëmailleerd glas Emalit / Colorbel. Gehard enkelglas Diamant in elke RAL kleur. Keuken achterwanden /. Geëmailleerd glas Emalit / Colorbel. Geëmailleerd glas Emalit / Colorbel.
vpn master review
FAQ Glaskeukens.
We komen zelf altijd het glas inmeten. Colorbel is gehard glas leverbaar in diverse maten 6-8 mm. Dit adviseren wij bij gas en keramische kookplaten i.v.m warmteoverdracht. Als u kiest voor Colorbel en de kleur is licht wittinten dan gaan we van een Clearvision ondergrond uit.
prince2 practitioner cursus
Zwetsloot Kozijnen Fabriek: Figuurglas en gekleurd glas in vele soorten.
Voor een blind paneel of borstwering wat hetzelfde uiterlijk spiegeling moet krijgen als de overige beglazing leveren wij gekleurd gemailleerd glas van Colorbel of Emalit. De ruiten krijgen een email laag en zijn uit te voeren in dubbel isolerend glas eventueel met isolatie schuim sandwichpaneel en in vele kleuren leverbaar.
google pagerank
Colorbel geëmailleerd glas Glaswacht.
U bevindt zich hier: Home / Producten / Glassoorten / Gekleurd glas / Colorbel. Colorbel geëmailleerd glas. Colorbel is Glas dat aan de achterzijde is voorzien van een ondoorzichtige emaillaag die d.m.v. een thermische behandeling in het glasoppervlak is ingebrand.
Colorbel geÃmailleerd glas.
Het email van Colorbel kan worden aangebracht op één zijde van een blank of gekleurd floatglas Planibel, meerdere figuurglassoorten, en ook op blank of gekleurd zonwerend Stopsol, glas met een pyrolitische coating. Colorbel wordt onder andere gebruikt voor borstweringen in gevels.
AGC breidt kleurengamma Colorbel uit Brandveilig.
Colorbel is geschikt voor binnen en buitentoepassingen en kan als enkel glas en als isolerende beglazing worden toegepast. Gebruikt als borstwering verbergt Colorbel de ondoorzichtige delen en structuren van de gevel. In combinatie met doorzichtbeglazing kan een volledig glazen gevel worden gecreëerd.

Contacteer ons